Voetreflextherapie

Voetreflextherapie valt onder een natuurgeneeskundige behandeling.

Deze vorm van behandelen is een prettige en zeer toegankelijke manier om het lichaam en de geest de kans te geven terug te keren naar zijn natuurlijke balans.

De diepe ontspanning die deze behandeling teweegbrengt kan zorgen voor herstel en vermindering van geestelijke en lichamelijke klachten.

Het is in te zetten bij zowel acute-alsmede chronische klachten bij jong en oud. Voor hsp'ers kan het o.a. ook ondersteuning bieden bij de verwerking van de velerlei externe prikkels en indrukken die de gevoelige eigenschap met zich meebrengt. Gedurende de zwangerschap brengt deze behandeling een moment van rust voor moeder en kind en kan helpend zijn bij allerlei zwangerschapskwaaltjes.

Ook zonder klachten, maar juist als preventie, bent u uiteraard van harte welkom.

Duidelijk mag zijn dat bij chronische klachten meerdere behandelingen noodzakelijk zullen zijn.

Mijn ervaring leert dat ook kinderen erg positief reageren op een behandeling. Meestal zijn de lichamelijke klachten terug te leggen op iets waarmee het kind worstelt en er zelf geen woorden aan kan geven. Als eenmaal het vertrouwen tussen therapeut en kind is gelegd kan snel duidelijk worden waar de oorzaak ligt. 

De voeten gebruik ik ook als intermediair tussen mij en de client. Met mijn hogere gevoeligheid en sterk ontwikkelde intuitie kan ik de inzichten die zich aankondigen direct terugkoppelen. Dit geeft de client een extra handvat om zich bewust te worden van waar hij/zij op dit moment in zijn/haar leven staat. Deze manier van werken geeft een extra dimensie aan het consult.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Consulten kunnen vergoed worden uit het aanvullend pakket. U heeft hiervoor geen verwijzing nodig van uw huisarts. Ook uw verplicht eigen risico wordt niet aangesproken.