Ervaringen

 

Onze dochter worstelde al een tijdje met haar boosheid die ze maar moeilijk onder controle kreeg. Het was geen levensgroot probleem maar ze liep er toch regelmatig tegen aan. Ze kwam zelf met het idee om met iemand te praten en via een goede vriendin kwamen we bij Maria terecht. Na een heel fijn intake gesprek, waar het zowel met mij als moeder, als met mijn dochter heel goed klikte, zijn we samen tot de conclusie gekomen dat ze mijn dochter wel kon helpen. In combinatie met voetreflexbehandelingen en fijne gesprekjes tussendoor werd al snel duidelijk waar het probleem zat. Mijn dochter vond het heerlijk bij Maria en verheugde zich elke week om er naar toe te gaan! Ze heeft haar ontzettend goed geholpen en haar verschillende handvatten gegeven om met haar boosheid om te gaan. Ook het feit dat ze een op een gezien en gehoord werd zonder te oordelen was voor haar ook al de gedeeltelijke "oplossing". Mijn dochter zit nu beter in haar vel en denkt duidelijk beter na voordat ze er door haar boosheid dingen uit flapt. Ze vond het dan ook heel jammer dat het klaar was! Kortom wij zijn erg blij met Maria en ik zou het iedereen aanraden!

 

 

Maria heeft me goed geholpen met:

- Zorgen dat ik niet meer bang ben om alleen boven te blijven

- Dat ik bij iemand durf te slapen

Ze doet het op een fijne manier zoals: praten van wat ik nou eng vind, waarom, hoe we het samen kunnen oplossen en hoelang dat ongeveer zou duren. Het praten vond ik niet leuk; ik weet niet precies waarom maar het is wel nodig om je probleem op te lossen. Het lucht uiteindelijk wel op! We deden soms ook alsof we met knuffels praten, dat was echt heel leuk! Dan kon je verschillende knuffels kiezen dat was echt heel grappig! Als we klaar waren met praten dan kreeg ik een voetenmassage, dit deed ze dan tot papa of mama mij kwam halen.

Ik ben haar echt heel dankbaar! Nu een paar maanden verder durf ik weer: alleen boven te blijven en bij iemand te slapen! Het was fantastisch en fijn dat ze me heeft geholpen!

Super bedankt Maria